Showbiz

Dështon transmetimi i koncertit virtual të yllit latin Marc Anthony

Dështon transmetimi i koncertit virtual të yllit latin Marc Anthony
Foto: AP/Associated Press
 

Koncerti virtual i yllit latin, Marc Anthony, ishte planifikuar të transmetohej të shtunën më 17 prill.

Por përfundimisht, koncerti i shumëpritur dhe mjaft i reklamuar me titull, “Marc Anthony Una Noche”, u transmetua falas mbrëmë në kanalin e këngëtarit në YouTube.