Showbiz

Maskat mund të mos i shohim në ekran gjatë ceremonisë “Oscar”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Organizatorët e ceremonisë së përvitshme “Oscar” nuk do ta bëjnë të detyrueshme vënien e maskave, gjatë mbarëvajtjes së një prej ngjarjeve më të rëndësishme të kinematografisë në botë.

Për revistën “Variety”, organizatorët e kanë konfirmuar lajmin se të nominuarit, mysafirët e ftuar dhe prezantuesit e këtij edicioni, nuk do të detyrohen ta mbulojnë gojën dhe hundën gjatë kohës sa janë duke u xhiruar.