Showbiz

Nick Carter bëhet baba për herë të tretë

Nick Carter bëhet baba për herë të tretë
 

Nick Carter është bërë baba për herë të tretë. Ish-anëtari i Backstreet Boys dhe bashkëshortja e tij Lauren kanë mirëpritur të enjten në mëngjes fëmijën e tyre të tretë.

Çifti që u kurorëzua në vitin 2014 kanë edhe një djalë 5-vjeçar të quajtur Oldin Reign dhe një vajzë 18-muajshe të quajtur Saoirse.