Showbiz

Gal Gadot thotë se regjisori Joss Whedon ia kishte kërcënuar karrierën si aktore

Foto: AP
 

Aktorja e njohur izraelite, Gal Gadot, ka deklaruar se kariera e saj ishte kërcënuar nga regjisori Joss Whedon.

Ylli i filmave “Wonder Woman” kishte punuar me Whedonin në filmin e viit 2017, “Justice League”, dhe në një intervisë të fundit aktorja pohoi se regjisori i njohur hollywoodian i kishte thënë se do t’ia bënte karrierën të tmerrshme, nëse do të fliste publikisht kundër tij.