Showbiz

Hidhen në ankand flokët e Kurt Cobain, të prera në vitin 1989

Foto: Film Magic
 

Kitarat e Eddie Van Helenit, Eric Claptonit e Aerosmithit, kujtimet e nënshkruara nga “The Beatles” dhe disa fije floku të Kurt Cobain, do të jenë në mesin e gjërave që do të vihen në një ankand online të rock’n rollit, e i cili pritet të përfundojë brenda disa javësh.

Gjashtë fije floku të ikonës së rokut, vokalistiti të “Nirvanas”, do të jenë pjesë e ankandit, e po ashtu një kitarë e rrallë e grupit, e nënshkruar.