Showbiz

Vala e re e rasteve #MeToo, tani në Britani

 

Bota muzikore është tronditur nga pretendimet për ngacmime dhe sjellje abuzive ndaj grave prej burrave të fuqishëm në disa prej kompanive kryesore muzikore të Britanisë.

Disa gra, përfshirë artiste dhe pjesëtare të stafit që punojnë në industrinë e milionave, kanë paraqitur akuza për abuzime të tmerrshme nga kryesorët e industrisë.