Showbiz

Jennifer Lopez do të luajë në pesë filma të rinj

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i muzikës dhe filmit, Jennifer Lopez, do ta portretizojë një vrasëse të rrezikshme në filmin e ardhshëm të platformës Netflix me titull “The Mother”.

Aktorja dhe këngëtarja 51-vjeçare i është bashkuar kastës së filmit të ardhshëm të Niki Caros.