Showbiz

“Fast & Furious 9” shënon hapjen më të mirë në Kinë prej shpërthimit të pandemisë

 

Filmi “Fast & Furious 9” po i sjellë arkat filmike botërore në jetë pas një viti shkatërrues të ndikuar nga pandemia.

Vazhdimi i nëntë të serinë e filmave të njohur aksion tashmë i ka arkëtuar 127 milionë dollarë nga debutimi i tij nëpër kinematë ndërkombëtare. Kështu e ka tejkaluar shumën të cilën e kishte fituar projekti, “Godzilla vs. Kong”, dhe është bërë filmi me debutimin më të mirë prej se koronavirusi e goditi rëndë industrinë e filmit.