Showbiz

Asnjë pjesëmarrës në ceremoninë e “Brit Awards 2021” nuk u infektua me COVID-19

Foto: AP
 

Asnjë rast pozitiv me COVID-19 nuk është regjistruar nga mbajtja e BRIT Awards 2021, e cila ishte mbajtur si pjesë e Programit të Studimit në Ngjarje i qeverisë.

Këtë vit, ceremonia e ndarjes së çmimeve pati një audiencë me 4000 admirues të cilëve nuk u kërkua mbajtja e maskave dhe distanca sociale, përveç një testi negativ që iu dashtë ta prezantonin para hyrjes, shkruan NME.