Showbiz

Angelina Jolie e acaruar me gjykatësin për moslejimin e dëshmive të fëmijëve të saj

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i hollywoodit, Angelina Jolie, po pretendon se gjykatësi i caktuar në rastin e shkurorëzimit të saj nga aktori, Brad Pitt, nuk po i lejon fëmijët e çiftit të dëshmojnë në seancat e shkurorëzimit.

Dyshja e njohur e kinematografisë është pothuajse gati ta përfundojë shkurorëzimin, dhe aktualisht janë duke punuar në arritjen e një marrëveshjeje të përshtatshme të kujdestarisë së pesë fëmijëve të tyre, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne dhe Knox, por Jolie po e kritikon gjykatësin për faktin se nuk po i lejon fëmijët të flasin në seancë.