Showbiz

Ryan Reynolds është inspiruar nga vajzat e tij që të flasë hapur për shëndetin mendor

Foto: AP
 

Aktori Ryan Reynolds është inspiruar nga vajzat e tij të deklarohet publikisht për shëndetin mendor.

Ylli 44-vjeçar i kinematografisëm së fundmi e postoi një mesazh në Instagramin e tij për ta shënuar Muajin e Shëndetit Mendor, dhe me këtë rast deklaroi se ishin tri vajzat e tij, James, Inez dhe Betty, të cilat i ka me bashkëshorten Blake Livley, ato që e kanë inspiruar të flasë hapur për problemet e tij me ankthin.