Showbiz

Emma Corrin: Të luaja rolin e Princeshës Diana ishte e tmerrshme

Foto: Emma Corrin në rolin e Princeshës Diana
 

Emma Corrin ka thënë se luajtja e rolit të Princeshës Diana në “The Crown” ka qenë “i tmerrshëm”.

Aktorja 25-vjeçare është shfaqur në seritë në Netflix dhe ka rikujtuar presionin që ka ndjerë kur iu dha roli.