Showbiz

Post Malone bëhet me buzëqeshje 1 milion dollarëshe

 

Ylli i hitit “Circles”, Post Malone, është bërë muzikanti i radhës i cili e ka pasuruar pamjen e tij me stoli të vlefshme, kjo pasi reperi i ka shpenzuar më shumë se 1 milion dollarë për dy dhëmbë diamanti.

Sipas raportimeve të uebfaqes për të famshëm TMZ.com, Malone i ka paguar 1.13 milionë dollarë për krijimin e dy dhëmbëve nga porcelani të ilustruar me dy gurë diamanti. Procedura e realizimit dhe vendosjes së dhëmbëve u krye nga dentisti i të famshmëve, Thomas Connelly dhe dentisti kozmetik, Naoki Hayashi. Kurse dizajnin e diamanteve të vendosura në dhëmbët e porcelanit, e ka bërë Isaac Bokhoor dhe ekipi i tij në dyqanin e stolive, “Angel City Jewellers”.