Showbiz

Joe Exotic do ta lansojë nga burgu linjën e tij të kanabisit

Foto: NME
 

Avokati i yllit të dokumentarit “Tiger King”, Brad Small, ka thënë se Joe Exotic do ta lansojë linjën e tij të kanabisit.

Ai ka treguar se Joet i erdhi kjo ide vitin e kaluar dhe një marrëveshje për të është bërë gati në bashkëpunim me grupin “Tango Hotel Charlie”, LLC dhe Cannaxxs LTD për të lëshuar linjën “Joe Exotic Cannabis”.