Showbiz

Miliarderja MacKenzie Scott dhuron edhe 2.7 miliardë dollarë

Foto: AP
 

Miliarderja MacKenzie Scott, ish-bashkëshortja e themeluesit të Amazonit, Jeff Bezos, ka dhuruar edhe 2.7 miliardë dollarë tjerë për bamirësi, raporton BBC.

Scott në një postim në bllogun e saj ka thënë se dëshiron të jap para për ata “ishin historikisht të nënfinancuar dhe anashkaluar”.