Showbiz

Ana de Armas në lidhje të re dashurie

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Tani që ish i dashuri i saj është bërë sensacion i mediave dhe portaleve të ndryshme, për faktin se është bërë bashkë me ish të fejuarën e para 20 vjetëve, aktorja latinë Ana de Armas duket se ka vendosur ta vazhdojë jetën, dhe ta krijojë një lidhje të re dashurie.

I dashuri i ri i yllit të filmit “Knives Out” duket të jetë shefi ekzekutiv i aplikacionit “Tinder”, Paul Boukadakis.