Showbiz

Byrne në luftë me buliminë në serinë e re

 

Seria e re dramatike e Apple TV-së, “Physical”, e sjell Rose Byrnen në rolin e një gruaje ambicioze që vuan nga çrregullimi me ushqimin e që lumturinë fillon që ta gjejë në botën e aerobikut dhe leotardëve në vitin 1980.

“Skenari ishte i rrezikshëm”, është shprehur Byrne, e cila tanimë i ka tejkaluar dyshimet nëse mund të përkushtohet për një projekt të ri, pasi që ka luajtur edhe në “Damages” gjatë së njëjtës kohë.