Showbiz

Nick Cannon baba për herë të katërt në gjashtë muajt e fundit

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Alyssa Scott e ka konfirmuar lajmin se është në pritje të një fëmijë me aktorin dhe prezantuesin, Nick Cannon.

Modelja amerikane së fundmi nxiti spekulime në media se ylli i shout, “Masked Singer”, është babai i fëmijës që pritet ta sjell në jetë së shpejti, me ta postuar një fotografi të barkut të fryrë me ç’rast edhe deklaroi se planifikon ta pagëzojë foshnjën, Zen S. Cannon. Por tani ajo e ka konfirmuar këtë lajm duke e postuar një fotografi në përqafimin e aktorit të famshëm, me ç’rast edhe ia uroi Ditën e Baballarëve.