Showbiz

Kidman dhe McCarthy protagoniste të serialit “Nine Perfect Strangers”

 

Seriali “Nine Perfect Strangers” vjen së shpejti në platformën “Amazon Prime”.

Drama tetë episodesh bazohet në librin bestseller të autores australiane, Liane Moriarty, dhe e përfshinë një kastë aktorësh yje si Nicole Kidman dhe Melissa McCarthy.