Showbiz

Paris Hilton do të transmetojë dasmën e saj në televizion

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i 40-vjeçar i showbizit, Paris Hilton, planifikon ta transmetojë dasmën e saj në televizion.

Hilton u fejua me Carter Reumin në fillim të këtij viti, dhe përgatitjet e martesës jo vetëm që do të transmetohen në kuadër të shout të ri, “Paris in Love”, por ajo po ashtu e ka konfirmuar se pjesë e këtij programi televiziv do të jetë edhe komplet dasma e çiftit.