Showbiz

Scarlett Johansson do ta pranojë shpërblimin “American Cinematheque Award”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Gjatë këtij viti, aktorja e njohur hollywoodiane, Scarlett Johansson, do të pranojë Çmimin e Kinematekës Amerikane.

Ylli i filmit “Black Widow” do të nderohet në një ceremoni e cila zë vend në hotelin “Beverly Hilton”, më 18 nëntor të këtij viti dhe është përzgjedhur për ta pranuar këtë shpërblim, falë projekteve të ndryshme të realizuara ndër vite dhe reputacionit si një artiste tejet e përkushtuar ndaj punës.