Showbiz

Eugent Bushpepa, koncert pas shumë kohësh në Prishtinë

 

Publiku këndoi bashkë me të, e u ndez jo pak herë nga tingujt e fuqishëm të rokut dhe nga zëri i bukur i Eugent Bushpepës.

Ky është një nga koncertet e pakta që po mbahen në Prishtinë këto ditë vere.