Showbiz

Një nga aktorët e “Friends” nuk ishte i interesuar të ishte pjesë e xhirimeve

friends
 

Muajin e kaluar seritë e famshme “Friends” u rikthyen për një episod special pas disa vitesh që kur seritë përfunduan.

Miliona admirues të serialit mezi e pritën dhe ishën të lumtur për rikthimin, por duket se një aktor mysafir nuk ishte kaq i kënaqur të punonte gjatë xhirimeve, sipas Jennifer Aniston.