Showbiz

Spears pranon problemet personale

britney spears
 

Këngëtarja e njohur Britney Spears ka kërkuar falje për shtirjen se ka qenë në rregull në dy vjetët e fundit në postimet që ka bërë në rrjetet sociale.

“E bëra për shkak të krenarisë sime dhe isha e turpëruar t’i shpërndaja ato që po më ndodhnin, por sinqerisht kush nuk dëshiron një kënaqësi të lehtë në Instagram”, ka shkruar 39-vjeçarja.