Showbiz

Conan O’Brien: Fundi i një karriere të bujshme si udhëheqës emisioni

 

Udhëheqësi i njohur televiziv, Conan O’Brien, i ka dhënë fund periudhës së tij 28-vjeçare si prezantues i emisionit të së enjtes mbrëma. Në edicionin e fundit të emisionit, O’Brien ka ofruar plot këshilla para audiencës në Largo të Los Angelesit. Gjatë krejt karrierës së tij si prezantues i emisionit, ai ka xhiruar më shumë se 4 mijë orë.

“Çdo mbrëmje kam thënë: ‘sonte do të kemi një emision të mirë’ dhe më duhet t’ju them se shpesh ju kam gënjyer”, ka thënë O’Brien. “Mirëpo sonte kemi një emision të mirë. Dhe çfarë nëse nuk e kemi? Çfarë do të bëjmë? Unë do të iki”.