Showbiz

Beyoncen duan ta shohin pjesë e filmit të ri të “Fast & Furious”

beyonce
 

Ylli i “Fast & Furious 9”, Nathalie Emmanuel ka thënë se do të donte që Beyonce të jetë pejsë e kapitullit të ardhshëm të filmit.

Në bisedë me NME, u pyet se kë do donte ta shihte si aktor mysafir dhe ajo u përgjigj menjëherë se do të dontë të ishte Beyonce.