Showbiz

Britney Spears humb betejën rreth kujdestarisë

 

Gjykatësja, Brenda Penny, ka refuzuar t’ia heqë kujdestarinë Jamie Spearsit, por e ka shtuar “Bessemer Trust” si bashkëkujdestar të pasurisë shumëdollarëshe të yllit. Avokatët e Jamie Spearsit kanë kërkuar nga gjykata që t’i nisen hetimet për pretendimet e bëra nga këngëtarja për abuzim

Një gjykatëse amerikane e ka hedhur poshtë kërkesën e yllit të muzikës pop, Britney Spears, për ta hequr babanë e saj nga kujdestaria kundërthënëse mbi jetën dhe karrierën e saj.

Avokati i këngëtares kishte kërkuar nga një gjykatë në Los Angeles që t’i japë fund kontrollimit të pasurisë së saj nga Jamie Spears, në nëntor të vitit të kaluar. Ka thënë se ylli i frikësohet babait të saj dhe donte që ta largonte nga kujdestaria – një rol ky të cilin ai e ka mbajtur që nga viti 2008.