Showbiz

Nick Cannon bëhet baba për herë të shtatë

 

Reperi i njohur amerikan, Nick Cannon është bërë baba për herë të shtatë.

Ai u bekua me ardhjen në jetë të një djali, ndërsa ditë më parë ai u bë baba i dy binjakëve, të cilët i pagëzuan me emrat Zion Mixolydian Cannon dhe Zilion Heir Cannon.