Showbiz

Beyonce përkrah Williamsit në betejën me shëndetin mendor

 

Michelle Williams është shprehur mirënjohëse për shoqet e saja të grupit “Destiny's Child”, Beyonce dhe Kelly Rowland, të cilat e kanë mbështetur në betejën e saj me shëndetin mendor.

Këngëtarja 41-vjeçare është shfaqur në emisionin “Loose Women” për të diskutuar mbi librin e ri “Checking In: How Getting Real about Depression Saved My Life—and Can Save Yours”.