Showbiz

Nëna e Spearsit kërkon që këngëtares t’i lejohet që vetë ta zgjedhë avokatin

 

Ylli i popit, Britney Spears, mund të kujdeset për veten dhe duhet t’i lejohet që ajo vetë ta zgjedhë avokatin e saj, ka thënë të enjten nëna e këngëtares.

Me anë të një kërkese dorëzuar këtë javë në gjykatën e Los Angelesit, avokatët e Spearsit kanë thënë se këngëtares duhet t’i lejohet që të konsultohet me avokatët që i zgjedh.