Showbiz

Cyrus: COVID-19 më bëri ta vlerësojë më shumë familjen

Foto: AP
 

Miley Cyrus ka kaluar shumë kohë gjatë pandemisë me familjen e saj, në shtëpinë e tyre në Tennessee.

Këngëtarja amerikane ka thënë se është mirënjohëse që ka kaluar shumë ditë dhe ka ngrënë shumë ushqime me prindërit e saj, Billy Ray Cyrus dhe Tish Cyrus. Ajo ka thënë se kjo i ka ndihmuar asaj që të largohej për një kohë nga bota e çmendur, që është biznesi i muzikës.