Showbiz

Çfarë thotë Ermali për artistët e rinj?

 

Sot ka startuar emisioni më i ri i shou bizzit “Te Shoqja” në KTV , mysafir qendror ishte Ermal Fejzullahu.

Artisti ka folur për artistët e rinj dhe për mundësitë që u ofrohen në depërtim të muzikës.