Showbiz

Publikohet bashkëpunimi mes Elvana Gjatës, Innas dhe Sickotoyt

 

Është publikuar kënga “Papa”, një bashkëpunim mes Elvana Gjatës dhe dy artistëve rumunë, Inna dhe Sickotoy.

Kënga është publikuar me klip i cili është mjaft atraktiv, me pamje tërësisht verore.