Showbiz

Vdiq në moshën 93-vjeçare komediani i famshëm, Jackie Mason

Foto: AP
 

Komediani Jackie Mason, i njohur për një karrierë të zgjatur në dekada, ka vdekur të shtunën në një spital të New Yorkut, në moshën 93-vjeçare.

“Ai vdiq i qetë me familjen dhe miqtë pranë tij”, ka thënë miku dhe bashkëpunuesi i tij, Raoul Felder për CNN.