Showbiz

Paris Hilton së shpejti e lanson shoun “Cooking with Paris” në Netflix

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli televiziv Paris Hilton do të shoqërohet nga të famshëm të tillë si, Kim Kardashian dhe Demi Lovato, në shoun e saj të ri i cili do të transmetohet në Netflix, “Cooking with Paris”.

Afaristja 40-vjeçare e cila e ka provuar talentin e saj edhe në fusha të ndryshme të artit, pritet që shumë shpejtë t’i testojë aftësitë e saj në gatim, duke u bërë pjesë e projektit gjashtë episodesh të realizuar nga platforma e njohur digjitale.