Showbiz

Sofia Vergara fiton në gjyqin kundër ish-të dashurit

Foto: AP
 

Sofia Vergara ka fituar në një proces të gjatë gjyqësor kundër ish-të dashurit të saj, Nick Loeb, lidhur me embrionet e saj të ngrira.

Aktorja e famshme amerikane ishte në një lidhje me Loeb mes viteve 2012 dhe 2014. Gjatë kësaj periudhe ata kishin kryer një trajtim IVF, në një përpjekje për të krijuar familje përmes një nënë surrogate. Për këtë qëllim, ata kishin prodhuar 2 embrionë të fertilizuar të cilët po mbaheshin që atëherë në një klinikë mjekësore në Kaliforni.