Showbiz

Britney Spears kërcen, pikturon dhe “rebelohet” mes betejës ligjore me të atin

 

“Ndihem e gjallë, e guximshme, revolucionare”, thotë Britney Spears, këngëtarja e famshme amerikane ndërkohë, që ndodhet në një betejë ligjore me të atin për t’ia hequr pushtetin që ka ndaj saj.

Britney ka kërkuar lirinë duke kërkuar që të lirohet nga babai i saj, i cili kontrollon jetën dhe financat e saj prej vitit 2008.