Showbiz

Manson i cilëson “të rreme” akuzat për ngacmim seksual

Foto: AP
 

Këngëtari Marilyn Manson ka bërë të ditur të enjten se akuzat e Esme Biancos për sulme seksuale janë “të pavërteta, të pamerituara” dhe pjesë e një “sulmi të koordinuar” nga disa gra.

Në fillim të këtij viti, aktorja e “Game Of Thrones” e paditi këngëtarin, duke e akuzuar për sulm seksual. Ajo pretendon se Mansoni përdori në mënyrë të vazhdueshme drogë, forcë dhe kërcënime për ta detyruar për akte seksuale. Manson, emri i vërtetë i të cilit është Brian Warner, tani ka bërë kërkesë për ta hedhur poshtë rastin, duke thënë se e mohon secilën akuzë.