Showbiz

Sharon Stone kërkon që të vaksinohet ekipi në xhirime

 

Aktorja e njohur, Sharon Stone, ka deklaruar se ishte kërcënuar me humbje të vendit të punës, pasi që kishte kërkuar që ekipi në sheshxhirim të vaksinohej, dhe e kishte humbur madje edhe sigurimin shëndetësor gjatë pandemisë për një faturë të papaguar me vlerë të 13 dollarëve.

Ylli 63-vjeçar i filmit, që ishte nominuar për “Oscar”, ka folur për këtë gjë dhe shumë gjëra të tjera, pasi që e shpalli kandidaturën e saj për Bordin Kombëtar dhe Delegatin Kombëtar të SAG-AFTRA në listën e “Membership First”.