Showbiz

Imelda Staunton, mbretëreshë në “The Crown”

 

Janë publikuar pamjet e para të Imelda Stauntonit duke portretizuar mbretëreshën në sezonin e pestë të serisë “The Crown”.

Netflix e publikoi fotografinë përmes llogarisë së tyre në Twitter, duke thënë se ishte një "paraqitje e hershme” e mbretëreshës në dramën mbretërore. Staunton, 65 vjeçe, e merr rolin e luajtur nga Claire Foy dhe Olivia Colman, pasi sezoni i fundit e paraqet familjen mbretërore në shekullin 21.