Showbiz

Ryan Reynolds dhe Blake Lively të dashuruar si në ditën e parë

 

Ata kanë qenë së bashku për gati 10 vjet dhe Ryan Reynolds dhe Blake Lively ende po e mbajnë të gjallë atë shkëndijë. Ylli i “Deadpool”, 44 vjeç dhe bashkëshortja e tij 33-vjeçare dolën në takim të shtunën në “O Ya” në Boston, një restorant që Blake tha se luajti një rol integral në lidhjen e tyre.

Çifti i lumtur është martuar që nga viti 2012 dhe aktualisht ka tri vajza të quajtura James, Inez dhe Betty. “10 vjet më vonë. Ne ende dalim në “takimin tonë të parë”. Por me këpucë shumë më të rehatshme”, ka postuar Blake në Instagram.