Showbiz

Schwarzenegger në formën më të mirë

 

Ai është i njohur për shfaqjen e fizikut të tij në role të ndryshme filmi. Të shtunën Arnold Schwarzenegger vërtetoi se po e mbante veten në gjendje të mirë fizike, ndërsa e ngiste biçikletën me dy miq në Los Anxhelos.

Ylli i “Terminator”, i cili mbushi 74 vjet të premten, dukej se po e shijonte shëtitjen me biçikletë teksa bisedonte me miqtë e tij dhe buzëqeshte, kur grupi po zbriste në një nga rrugët e qytetit.