Showbiz

Shkurorëzimi i Bill dhe Melinda Gates, tashmë është zyrtar

Foto: AP
 

Bill dhe Melinda Gates zyrtarisht kanë kthyer statusin e beqarëve. Shkurorëzimi i tyre tashmë është punë e kryer, ka shkruar TMZ të martën.

“Të dhënat e gjykatës konfirmojnë se gjyqtari nënshkroi shkurorëzimin e tyre të hënën”, raportoi TMZ.