Showbiz

Babai i Britneyt thotë se s’ka bazë për largimin e tij nga kujdestaria

 

Babai i Britney Spearsit ka deklaruar të premten në një paraqitje në gjykatë se “nuk ka bazë” për largimin e tij nga kujdestaria që ka mbi të bijën, përmes së cilës ia kontrollon asaj punët dhe paratë.

James Spears “ka shërbyer me besnikëri si ruajtës i pasurisë së vajzës së tij pa asnjë njollë në regjistrin e tij”, u tha në seancë.