Showbiz

Will Smith portretizon babanë e Venus dhe Serena Williams në filmin “King Richard”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Është publikuar tashmë traileri i parë i filmit “King Richard”, ku aktori W e portretizon një baba i cili nënvlerësohet nga çdokush, por e vërteton se familja e tij është më e fortë se që mendojnë të tjerët.

Smith e luan rolin protagonist, Richard Williams, në filmin i cili flet për vendosmërinë dhe dashurinë mes familjes. Williams është një baba i nënvlerësuar dhe i përqeshur, i cili i rritë dy vajza të cilat janë sportiste të talentuara dhe të cilat bëhen të famshme anembanë botës, për aftësitë e tyre në tenis.