Showbiz

Michael Keaton protagonist i filmit të ri të Netflixit, me titull “Worth”

 

Aktori i shpërblyer me “Oscar”, Michael Keaton, e luan rolin e një avokati i cili i heton pasojat e 11 shtatorit dhe dëmshpërblen viktimat, në dramën e re të Netflixit me titull “Worth”.

Keaton e portretizon Kenneth Feinbergun në filmin e ri të regjisores, Sara Colangelo, i cili bazohet në ngjarje të vërteta të cilat kanë ndodhur pas themelimit të fondacionit, “September 11th Victim Compensation Fund”, nga Kongresi Amerikan.