Showbiz

Byzylyku 340 mijë eurosh në dorën e Morena Tarakut merr vëmendjen e “DailyMailit”

 

Një byzylyk në vlerë prej rreth 340 mijë eurosh në dorën e modeles dhe këngëtares kosovare, Morena Taraku, ka marrë vëmendjen e tabloidit britanik, “DailyMail”.

Në një artikull për të rinjtë evropianë që bëjnë jetë luksoze dhe se pandemia s’u ka penguar në shijimin e jetës, Taraku i prin listës me një byzylyk me ar të bardhë e diamante nga kompania “Cartier”.