Showbiz

Premiera glamuroze e filmit “Free Guy” në New York

 

Mbi qilimin e kuq të shtruar për premierën botërore të filmit “Free Guy”, Ryan Reynolds tha se ky projekt do t’i bëjë njerëzit të buzëqeshin, edhe nëse nuk janë adhurues të videolojërave.

Adhuruesit e entuziazmuar ishin mbledhur përreth teatrit ku po mbahej premiera dhe Reynolds bashkë me gruan e tij aktore, Blake Lively, pozuan për fotografët e pranishëm si dhe po e shijonin atmosferën e krijuar nga fansat në New York.