Showbiz

Rita Ora qan në “The Voice” të Australisë

 

Këngëtarja nga Kosova, Rita Ora, ka nisur të qajë në “The Voice” të Australisë kur ka folur për legjendën Tina Turner për të cilën ka treguar se ka qenë inspirim në kohën kur përballej me vështirësi gjatë rritjes në Britani të Madhe pasi “nuk ngjante me vajzat tjera”.

Pas performancës së Rebecca O’Connorit, që ngjante me Turnerin, kandidatja në “The Voice of Australia” tregoi se është rritur si e vetmja “vajzë me ngjyrë në një fshat” dhe se është inspiruar nga Tina Turner kur e kishte parë në televizor.