Showbiz

“Prisoners of the Ghostland” filmi i ri i aktorit Nicolas Cage

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i kinematografisë, Nicolas Cage, ka realizuar filma të çmendur përgjatë vjetëve, por vet aktori deklaron se projekti i tij i fundit, “Prisoners of the Ghostland”, mund të jetë filmi më i çmendur i karrierës së tij.

Në filmin e zhanrit fantastiko-shkencor, aksion dhe horror, i cili vjen me regji të Sion Sonos, Cage e luan rolin e një të dënuari i cili dërgohet në një djerrinë surreale për të shpëtuar mbesën e një kryekomandanti. Atij i ofrohet liria në shkëmbim të gjetjes së vajzës e cila duket se ka ikur nga shtëpia, prandaj ai e bënë të pamundurën që brenda 5 ditëve ta përmbushë misionin e tij me sukses, sepse në të kundërtën ai e humb jetën.